Glumac predrag Miki Manojlović prvi put pred oltar je stao sa koncert majstorom Iskrom Uzelac sa kojom ima ćerku Čarnu, a nakon burnog razvoda ponovo se oženio.

Miki je skoro 30 godina u braku sa glumicom Tamarom Vučković, koju je javnost upoznala kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik".

Glumac je drugu suprugu upoznao tokom rada na predstavi "Zločin i kazna" i sa njom ima sina Ivana.

Foto: M. Labudović

 

Iako je pred njom bila velika karijera, Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, već se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka.

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine, a razlika od dve decenije u godinama, nikad im nije predstavljala problem.

Foto: Jutjub printskrin/TVStudioB

 

Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, a Miki je u jednom od rethih intervjua, o privatnom životu, otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - rekao je Miki Manojlović jednom prilikom i dodao:

Foto: ATA images

 

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je glumac.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumca Predraga Preže Milinkovića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".