Poznata voditeljka nedavno je na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima delić izgleda porodičnog doma na Vračaru.

Ona je početkom leta sa svojim suprugom krenula sa uređivanjem njihovog stana u srcu Beograda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Poznata po svom osmehu i harizmi, ona je trudnica koja ne miruje i ne staje, pa je tako zajedno sa svojim suprugom Aleksadnrom Dabićem, sklapala krevetac, stolicu, prikazivajući deo njihovog novog doma.

Nakon čega je otkrila da u kuhinji preovlađuju svetlo sive i krem boje, otkrivajući šank od drvenih detalja, kao i dve sive barske stolice.

U stanu preovlađuju čiste linije, otvorene boje i dašak elegancije i luksuza. Poznata kao neko ko uvek vodi računa o svom izgledu, taj dodir luksuza je prenela i na uređivanje doma, kojem se veseli, pažljivo birajući svaki detalj.

Foto: Instagram profil/marija.egelja

 

 

Želeći da sve bude spremeno i na svom mestu, kako bi dočekali svog naslednika koji uskoro treba da stigne.

Sreća i ljubav ne mogu da se sakriju, pa je tako lepa voditeljka svojevremeno za magazin "Gloria" izjavila:

- Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovoljno je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem ne.

Foto: Instagram profil/marija.egelja

 

 

Posle svadbe koja je upriličena daleko od očiju javnosti, Marija i njen suprug Aleksandar su otputovali na medeni mesec u osunčanu špansku lepoticu Palma de Majorku, gde su uživali u šetnjama kraj mora, krstarenju i lokalnim morskim specijalitetitima.

Tokom leta Marija je sve vreme bila aktivna, šetajući i uživajući u prirodnim lepotama Zlatibora, odakle je njen suprug.

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".