Kako mediji saznaju, ekipa naših poznatih pevača pohapšena je na aerodromu u Nemačkoj.

Kako se navodi, njih je na aerodromu uhapsila finansijska inspekcija.

Foto: ATA images

 

 

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica, Tea Tairović, navodno je među onima koji su uhapšeni u Nemačkoj. Naime, pevačicu je na aerodromu navodno uhapsila finansijska inspekcija. Pevačica je još uvek u pritvoru, a privedena je u ranim jutarnjim satima.

Naime, navodno je kod nje policija pronašla pozamašnu svotu novca, a priča se o cifri od neverovatnih 70.000 evra!

Kako se spekuliše, tamošnji organi mogli bi da joj zabrane ulazak u zemlju do daljnjeg, kao i ostalim pohapšenim pevačima.

Pevačicin menadžer kasnije se oglasio i rekao da razlog za hapšenje nisu finansije.

- Siguran sam da nije uhapšena zbog finansija. Prema informacijama od ljudi koje su sa Teom tamo, zadržana je jer je prekoračila dužinu boravka u Šengenskoj zoni. Dobio sam neke članke da se radi o finansijama, to znam da nije istina, jer sam se čuo i sa gazdom lokala u kojem je nastupala. Svi znate kako funkcioniše to sa ugovorima koje pevaći potpisuju zbog nastupa u inostranstu. Tea je veoma tražena, i skoro su svi njeni nastupi u zoni Šengena pa je verovatno tu došlo do problema. Ona bi sa našim papirima smela 90 dana da provede u zemljama koje spadaju u Šengen zonu, a to su sve zemlje Evropske unije, pa i Švajcarska. Uskoro očekujemo da je puste, pa ćemo znati detalje informacije - rekao je Nikola Bridžis, menadžer Tee Tairović.

(Pink.rs)

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".