Snovi često odražavaju ono pod čijim smo utiskom bili u toku dana, relfektuju naše strahove, brige, probleme... Isto tako, snovi mogu da sadrže tajne poruke Univerzuma kojima nam on govori da smo na dobrom putu i da nas očekuju pozitivne stvari. 

Foto: Profimedia

 

 

Lepo otkriće

Ako u snu nađete novčanik pun novca ili sef, nakit, bilo šta što vas asocira na bogatstvo, to je veoma dobar znak. Univerzum na ovaj način pokušava da vam kaže da ćete vrlo brzo krenuti putem koji vas vodi sreći.

Neobičan susret

Dobar znak je ako se u snu sretnete sa strancem. To može biti novi prijatelj ili srodna duša. Ako je neka osoba iz sna učinila da se osećate lepo, onda se i u stvarnosti može pojaviti neko veoma važan ko će vam promeniti život.

Putovanje

Ako ste putnik u automobilu, vozu, avionu –to je veoma dobar znak koji ukazuje na to da vas čekaju samo pozitivne životne promene.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ako ste u ulozi vozača, pogotvu mašine kojom nikada niste upravljali, to ukazuje na pozitivne promene. Univerzum vam u bliskoj budućnosti priprema lepa iznenađenja, piše Sense.rs.

Hodanje u snu

Ako ste sanjali kako hodate u snu, to je veoma dobar znak. Moraćete naporno da radite kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali možete da budete mirni jer će vam se oni u bliskoj budućnosti sigurno ostvariti i isplatiti.

Voda

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

 

U istočnoj filozofiji, voda je simbol promene. Ako ste u snu videli fontanu, reku ili vodopad, tačnije vodu koja teče, ili ste njome plovili, to je veoma, veoma dobar znak. Znači da ste krenuli ispravnim putem, da se doneli dobru odluku i da ste spremni za promene. Kiša je takođe dobar znak. Ako ste sanjali da ste pokisli, čekaju vas samo lepe stvari u narednom periodu.

(Alo)

BONUS VIDEO:

UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".