Snežana Borjan, supruga golmana Zvezde, proslavila je jubilarni 40. rođendan u jednom prestižnom prestoničkom restoranu.

Osim što su za luksuznu žurku uspeli da angažuju jednu od najvećih zvezda u regionu Jelenu Rozgu, a par nije štedeo novac za jubilarnu proslavu.

Foto: Printskrin Instagram/snezanafi

 

 

- Rođendan i čitava organizacija protekli su baš onako kako sam zamislila. Veći deo toga sam prepustila Milanu, kom je organizacija proslava jača strana i to odlično radi. Rekla sam mu da na svom rođendanu želim da vidim one ljude koji nam donose osmeh i radost na svim životnim poljima. Prijatelje koji su u svakom smislu tu za nas i koji su nam tokom života donosili dobro. Atmosfera je upravo iz tog razloga i bila predivna. Slavila sam s ljudima koji u meni izazivaju najlepša osećanja, i zahvalna sam na tome - navodi Sneža, koja ne krije da je tek nedavno naučila da sebe stavi na prvo mesto.

-  Možda ne deluje tako, ali tek sam ove godine naučila šta su prioriteti, pored porodice koja je oduvek broj jedan. Shvatila sam koliko je važno staviti sebe na prvo mesto i živeti po svojim zamislima, a ne tuđim očekivanjima. Čovek kasno shvati koliko je važno da živi slobodno i sebično čuva svoj mir koliko god da želi svima da se nađe, pa često i na svoju štetu - rekla je Borjanova, pa otkrila da postoji samo jedna želja koja joj se nije ispunila.

- Ispunile su mi se sve želje koje sam imala tokom života, čak i više od toga. Ipak, postoji jedna koju priželjkujem, a to je da rodim jednu devojčicu. Milan je toliko želeo sina, da je zaboravio da su sinovi više vezani za majke, pa bi naslednica napravila balans u našoj porodici - zaključila je Snežana.

Foto: Printskrin Instagram/snezanafi

 

 

Pored muzičkog programa u kom su gosti uživali do kasno u noć, dodatno ih je oduševila egzotična pevačica koja se pred kraj večeri pojavila u restoranu i zaplesala sa slavljenicom.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Devojka Đorđa Đokovica trenira na jahti

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".