U svojoj ispovesti, Marko je istakao da ga je Marija grebala i davila.

- Do svađe je došlo jer nisam legao pored Marije da je uspavam, bila je u bolovima, nisam je smirio i utešio. Možda je iz muke uradila to, u afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio, tu sam sve vreme. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici.

Foto: ATA images

 

 

- NJene izjave neću da komentarišem, nisam samog sebe davio, nema veze. Videćemo od ponedeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom, nisam video sa te strane želju da brak opstane. Ja želim da opstane zbog dece i ljubavi i da ona ozdravi, naravno da je volim, ona je majka moje dece. Kada je neko izuzetno bolestan, nezadovoljan time da nije dobar partner, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari, mora doći do razumevanja - istakao je Bulat u emisiji kod Jovane Jeremić.

Ono što je mnogima zapalo za oko i zbog čega tvrde da njihova priča nije gotova, je to da Marko Bulat na svom Instagram profilu prati samo jednu osobu, a to je njegova još uvek zakonita supruga Marija.

Foto: Printskrin Instagram/bulat.marko

 

 

Marija se povodom ovih nemilih događaja takođe obratila javnosti, tvrdeći da je zapravo ona žrtva nasilja.

- Zapravo sam ja ta koja ima modrice po leđima i opekotinu na nozi. To su povrede koje mi je Marko zadao, ali ja ne želim da ga teretim. Nisam želela da idem kod lekara, niti imam nameru da supruga prijavim za nasilje u porodici, kao što je on uradio. Želim da se sve samo što pre završi - zaključila je ona.

BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".