Jelena Tinska je jedna od ikona stare Jugoslavije, poznata srpska glumica, balerina, voditeljka. Bila je deo kultne igračke grupe "Lokice" koje su na svim koncertima pratile Zdravka Čolića. Zgodna, mlada, atraktivna, u trikou, golih ramena, Jelena je prosto osvajala svojom pojavom.

Foto: Arhiva TV Novosti

 

 

O njenom ljubavnom životu raspredala je cela Juga, a Jelena je sve raspirivala otvorenim priznanjima kad joj se neko dopada.

Prvi put se udala za Dragoslava Lutovca koji je bio njen prvi momak. Dobili su dve ćerke, ali brak je pukao posle samo par godina - Jelena je zavolela drugog.

Bio je to, kako se pričalo, najlepši muškarac svog vremena, kog su zvali Apolon. U pitanju je Goran Milošević iz grupe "Generacija 5“.

 

 

Zanimljivo je da je Jelena Gorana primetila kada joj je fotograf koji ju je snimao uz njene fotografije doneo i Goranove. Čim ih je videla, Jelena je pitala ko je lepotan sa gustom crnom kosom.

Kako piše biografijainfo, Tinska je odmah počela da traži njegov telefon, nazvala ga i predstavila se. Ali on nije poverovao da ga ona zove, pa je spustio slušalicu.

 

 

Ona je ipak bila uporna, pa su se konačno sreli. Zavoleli su se na prvi pogled. I svi su odmah počeli da pričaju o njima, zvali su ih najromantičnijim parom. Prolaznici su gledali u njih dok bi se vozili Beogradom na Goranovom motoru.

LJubav je cvetala i sve je delovalo kao da će trajati zauvek.

Kultnu pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko" Goran je posvetio baš Jeleni.

 

 

Ali onda se desio skandal. Pričalo se da je Jelena u Goranovom krevetu zatekla drugu.

On je tvrdio da je nije prevario, pokušao je da objasni da je to bila stjuardesa koja je tu samo prespavala, da je to zapravo devojka njegovog druga, direktora aerodroma.

Ali Jelena nije poverovala. I osvetila mu se - bila je baš sa tim njegovim drugom čija je devojka prespavala u Goranovom krevetu.

 

 

Danas se o Goranu ne zna mnogo, sem da ne voli da je u centru pažnje. Ipak, Jelena povremeno na društvenim mrežama podeli sećanje na svoju veliku ljubav.

BONUS GALERIJA: Đorđe David - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".