Ćana je ispričala kako je došlo do upoznavanja sa suprugom za vreme ratnih dešavanja. Način na koji joj je prišao ju je pomalo i uplašio: 

- To je bilo vreme bombardovanja, ja sam živela u Subotici, drugarica me je zvala na svadbu ali sam joj rekla da ne mogu da dođem. Onda me pozvao jedan čovek i pitao da li želim da nastupam. To je jedno mesto između Šapca i Brčkog, lokal se zvao "Vesela noć" i ja kažem kako kad je bombardovanje. On meni kaže da život ide dalje i da su mu nastupali ljudi i mi smo se dogovorili - rekla je pevačica pa dodala:

Foto: Jutjub Printskrin/Grand Online

 

- Nakon tog nastupa, jer sam bila blizu, odlučila sam da iznenadim drugaricu, jer je njoj taj dan bila svadba. Ja se zaputila ka tamo, neki auto nas obilazio pa stajao, još Relja jeste onako krupan i crn. Sećam se, stala sam da neku ženu pitam za cvećaru i Relja je izašao iz automobila i rekao joj da je slobodna i da će on da mi objasni. Ja gledam u njega i od straha krenem da se svađam i on kaže umesto što se svađaš bolje da se upoznamo. To je sudbina!

FOTO GALERIJA: Nenad Knežević Knez - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".