On je otvorio dušu pričajući o svom privatnom životu i prijateljstvu koje je nedavno izgradio sa Igorom Kojićem i njegovom porodicom. Priča o sinu, ali i prijateljstvu sa porodicom Kojić je izazvala njegove najdublje emocije, da je Popović u jednom trenutku i zaplakao.

- Viđamo se kod Kebe u porodičnoj kući. Olja je odlična domaćica, Aleksandar voli da provodi vreme u toj kući. Javno se zahvaljujem i dedi i Olji i Igoru, što su pomogli. Suze su zbog toga, što su preuzeli moju ulogu. Meni je žao što ja nisam bio taj, ali su oni bili tu. Ovako se osećaju drugi očevi kojima je onemogućeno da budu sa svojom decom. Žao mi je što je to tako - rekao je Popović za zaplakao.

Foto: LJubiša Trifunović/ATA Images

 

Emocije su ga preplavile, a suze više nije mogao da kontroliše. Voditeljka emisije Sceniranje je zamolila režiju da se pusti prilog u kom su sagovornici Milanovi sugrađani koji imaju samo reči hvale za njega, ističući da je on veliki humanista, zbog čega je Popović ponovo zaplakao, a onda se prisetio i svog detinjstva.

- Drago mi je da sam se rodio u Vršcu. Ja sam odrastao uz svog tatu na maloj farmi. Bili smo siromašni. Sklapali smo kraj sa krajem - ispričao je Milan sa knedlom u grlu, dok su mu se suze slivale niz lice.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".