Nakon 10 godina braka, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić u julu ove godine saopštili su da se razvode, nakon čega se nisu oglašavali povodom kraja ljubavi i svog sadašnjeg odnosa. Manekenka je sada prvi put javno progovorila o odnosu sa bivšim mužem, sa kojim ima devetogodišnjeg sina Matiju, istakavši da su ostali prijatelji i da se redovno čuju i zajedno učestvuju u odgajanju naslednika.

Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

 

 

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim odnosima, to nam je jako važno zbog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu koji se dešava sada i koji je pred nama, i prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela za "Blic", dodavši da nije prestala da veruje u brak.

- Verujem i dalje u instituciju braka. Ja sam tako vaspitana, dolazim iz jedne patrijarhalne porodice, takva jedna zajednica daje stabilnost, sigurnost, za oba partnera i za dete, tako da nemam razloga da gubim veru u to - istakla je i dodala da ne isključuje mogućnost da će se ponovo naći pred oltarom:

- To niko ne zna, ja ne volim da kažem ni 'ne' ni 'da', život je čudo i radujem se budućnosti.

Na pitanje da li je trenutno zaljubljena, lepa manekenka je, ipak, ostala tajnovita.

- Zaljubljena sam uvek. U sebe, u dete, u sve oko sebe, u život - rekla je kroz osmeh Danijela, kojoj je najveća podrška sestra Ivana.

- Mislim da je Ivana mnogo lepša od mene. Ona je neko ko se bavi psihologijom, kada imate taj mir i balans, onda dodatno zračite. Jedna drugoj smo velika podrška, ja sam starija i onda sam više zaštitnički nastrojena prema njoj i dosta sam joj pomagala tokom odrastanja. Uvek je tu uz mene i ona je prva kojoj se obratim kada imam neki problem - zaključila je za pomenuti medij.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".