Koliko god da je sam fudbaler jedan od najpoznatijih i najiskusnijih koje imamo, bez obzira što je čak i kapiten naše reprezentacije koju ovih dana bodrimo na Svetskom prvenstvu u Kataru i što slovi za možda i najzgodnijeg domaćeg fudbalera, supruga Dušana Tadića uspela je da ostane misterija za širu javnost iako je u braku s njim nepunih deset godina. Mnogi čak ne znaju ni kako Dragana Vukanac, danas Tadić, uopšte izgleda a razlog tome je koliko njena želja da se ne izlaže javnom mnjenju toliko i činjenica da je za sve ove godine Dušan nikada nije javno poveo u javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac


Supruga Dušana Tadića, ipak, ima društvene mreže iako ih nikada ne koristi pa se makar može steći nekakav utisak o tome kako ona izgleda, iako nije sigurno koliko se do danas promenila. Upravo činjenica da izbegava tipičan životni stil žene fudbalera čini je drugačijom od većine ostalih, a čini se da je to privuklo i kapitena naše reprezentacije. Venčali su se 2013. godine a prema rečima Dušanovog oca, kasnio je na sopstveno venčanje zbog treninga.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac


Supruga Dušana Tadića i fudbaler već godinama unazad žive povučenim životom u Amsterdamu gde on igra za klub "Ajax" i tamo podižu sina Petra i ćerku Taru. Pre nekoliko godina navodno su kupili i novu luksuznu nekretninu koja vredi preko dva miliona evra i nalazi se u centru Amsterdama, ali tvrde da novac nije ono što ih pokreće.

 


- Vodim porodičan život. Ujutro odvedem sina u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Sad su obaveze udvostručene, ćerka je još mala, pa mora više pažnje njoj da se posveti... Ubrzo posle dece zaspim i ja. Moj život je dosadan za medije - izjavio je Dušan jednom prilikom.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".