Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca aktivan je na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno objavljuje fotografije, citate i viceve, a jednom prilikom je podelio i svoju fotografiju iz mladosti.

- Život se sastoji od godina koje ne znače ništa, i trenutaka koji znače sve, napisao je on ispod fotografije

Ispod fotografije su se nizali kmentari: "Pravi šmeker", "Lepotan","Lep si macane"...

Podsetimo, Maca je jednom prilikom otkrio da mu je drago što je rođen u Sarajevu, pa izneo detalje o porodici.

- Drago mi je što sam rođen u Sarajevu. Imam nekako dvojaka osećanja, tata mi je iz Beograda, mama iz Sarajeva. E, jedino kome zavidim jeste jedan drug, on je bio treći asistent režije kad sam snimao jedan film u Italiji, njemu je mama iz Rima, a tata iz Londona. On je, eto, malo bolja kombinacija, ja sam vicešampion što se gradova tiče - rekao je Maca za "Kurir".

Na pitanja o svojoj majci, Dragan je rekao:

- Počeo sam da radim sa 13 godina i to zahvaljujem svojoj majci što me je osamostalila i vrlo rano sam, sa 16 godina, počeo da živim sam. Prvi posao mi je bio u pekari, posle sam radio u "Zori", to ti je tvornica čokolade. U šest ujutro su me čekali džakovi od 50 kila, nema, ne sme se zakasniti ni sekunde! Pa sam cijepao karte na autobuskoj, pa prao šoferšajbne i nikad nisam stao raditi. Ja sam to tako hteo. Meni ja tata rano umro, 12 i po godina sam imao, ali nisam bio mučenik, da me sad tu neko sažaljeva, i samo da ti kažem: ja sam samom sebi zaradio prvi "levis 501" i "starke". Od prve plate sam kupio dasku za peglanje baki Mariji, maminoj majci, kupio sebi "leviske" i onaj sat železnički, to je tad bilo - vaaaau - zaključio je Maca.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".