Već nedelju dana sa porodičnim prijateljima, među kojima je i voditeljka Jovana Joksimović, supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana, boravi u Kataru i iz lože posmatra utakmice domaće reprezentacije na čijem je čelu njen muž. Snežana je oduvek bila najveća Piksijeva podrška, gde god se u svetu nalazio pratila ga je u stopu, odgajajući pritom u skladu sa tradicionalnim vrednostima decu Anju, Marka i Andreu i izvodeći ih na pravi put. Zahvalan je selektor naše fudbalske reprezentacije na svemu što je supruga učinila za njega, najpre zbog brojnih odricanja koje je načinila zarad njegove karijere, a imajući to u vidu kada je došlo vreme da se kao igrač oprosti od fudbala sa lakoćom je to uradio, znajući šta ga kod kuće čeka.

Foto: FSS/ATA images

 

Jedna fotografija iz perioda kada je odlučio da se penzioniše svedoči tome koliko je Piksi bio relaksiran, nimalo tužan, niti nostalgičan, naprotiv vrlo znatiželjan i spreman za nove izazove. Naime, slika na kojoj je voditelj Voja Nedeljković u prvom planu pokraj selektora, nastala je 2001. godine prilikom zajedničkog letovanja i boravka na brodu. Te godine Stojković je dao zvanično saopštenje da prestaje sa igrom i da želi da se posveti porodici.


Supruga Dragana Stojkovića Piksija ovu vest godinama je priželjivala i nažalost ogromnog broja Stojkovićevih navijača pomenuta želja joj se ostvarila. Pitali su se mnogi da li je Stojković bar još koju godinu mogao da igra i ako je suditi po slici nastaloj pre 21 godinu sigurno je da bi mogao. Zgodan, mlad ,u punoj snazi željan pobede ipak odluka je pala i nije se moglo nazad, ali zato se on fokusirao na tranersku karijeru u čemu je jednako dobar.

Piksi predvodi naše momke u Kataru, što je jedan od razloga zbog kojeg se svi nadaju odličnim rezultatima.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".