Škorpija

Ova činjenica ne iznenađuje, jer su one u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju.

Škorpije su naime, najbolji primer ekstremnih ljubomornih scena i blama u javnosti. One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osećanje i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti neverna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posledica.

Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena.

Foto: Profimedia

 

Bik

Kada je reč o Bikovima, oni su previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni sa primesama posesivnosti.
Ovo je veoma moćan i opasan koktel. Bikovi naime, strašno vole da prisvajaju i smatraju svojima stvari, pa i ljude, te s toga teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili može da ne bude njihovo.

Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko“ na nešto što je „njihovo“. Uzaludni su svi pokušaji da razuverite osobu rođenu u znaku Bika, kada podlegne svojim ubeđenjima i prepusti se ljubomori.

S druge strane, Bikovi su izuzetno verne osobe, jer se vode time da ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flertova, delanja i tome slično – isključivo fer plej.

Foto: Profimedia

 

Lav

Veoma su ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade.

NJihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povređeni, pa s toga Lavovi ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ako Lav oseti da mu radite iza leđa, pre svega sebi to nikad neće oprostiti (jer nije saznao na vreme), a zatim i vama.

Kod Lavova se sve vrti oko pitanja časti, koji smatra neprikosnovenom. Iako ponekad reaguje veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vreba iz prikrajka i suzbija nalete ljubomore koji ga saleću.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".