Kiša meteora Geminida (Blizanaca), očekuje nas večeras 14.decembra, a doneće energiju kreativnosti i sreće. Danas će u zemljinu atmosferu ući oko 100-120 meteora na sat, što je prilično veliki broj. Međutim, obzirom da je brzina protoka relativno mala, osvetljenost meteora je mala, što će negativno uticati na posmatranja. To nas ne sprečava da pogledamo u nebo, potražimo zvezdu padalicu i zamislimo želju. 

Foto: Profimedia

 

 

Kako povoljno možemo iskoristiti ovaj zvezdani događaj:

Očistite kuću - Uklonite nepotrebne stvari, oslobodite svoj prostor od nereda, a možete i promeniti raspored nameštaja. Obrišite prašinu, i stvorite prostor da ga ispune mir, sreća i harmonija. Možete kupiti nešto novo od kućnih dodataka.

Foto: Profimedia

 

 

Povežite se sa voljenima - Uz dobru komunikaciju, razumevanje i prisutnost, pomozite nekome kome je pomoć potrebna. Ostanite blizu svojih članova porodice ako ste u mogućnosti, ovo će blagotvorno uticati na raspoloženje i sreću.

Foto: Profimedia

 

 

Rad na sebi - Generalno, dan je idealan za čitanje knjiga, učenje, samorazvoj, kreativnost. Možete razviti nove koncepte, upisati kurs, stvoriti nešto lepo, slikati i pisati poeziju i tekstove.

Takođe, dan je dobar za putovanja - Meteorska kiša je u oblasti sazvežđa Blizanaca, pa je u danu kao što je ovaj korisno ići na putovanja. Mnogo pozitivnih emocija dobiće oni koji idu na putovanje, ili putuju u društvu voljene osobe ili prijatelja. Zabava i pozitivna energija vas prate na svakom koraku.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".