Razlog prekida prijateljstva dve koleginice jeste izjava Milice Milše zbog korona virusa. Posle toga se oglasila i Eva, posle čega ju je koleginica blokirala na svim društvenim mrežama:

- Zbog vas će neko umreti- poručila je za vreme korone onima koji nisu verovali u postojanost virusa niti su poštovali pravila. 

Foto: V. Danilov

 

-Kakvo preterivanje, koji govor mržnje!? Kako sam mogla da širim virus koji nisam imala? Ona je optužila nezaražene građane Srbije da šire zarazu, mene je mogla slodobodno i da strelja na Terazijama, stara sam i ovako ili onako moraću da napustim ovaj svet. Naše prijateljstvo je prestalo, blokirala me i izbrisala iz svog života jer sam javno rekla: "Nemojte mi reći da su bili smrtno bolesni oni koji su imali koronu, a oglašavali se uredno, svakodnevno u svako doba dana i noći na društvenim mrežama". Tako me je Milica Milša jako razočarala. NJu nije doticalo da je milion i sedamsto hiljada starica i staraca bilo 53 dana i noći zatvoreno u svoje brloge - napisala je Eva na Fejsbuku.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Blic

 

Podsetimo, u jeku pandemiji Milica Milša je obavestila javnost o tome da ona i njen suprug Žarko Jokanović imaju koronu, nakon čega je usledila njihova bitka za izlečenje.

Eva ni tada nije verovala da je iko od glumaca zaražen, pa ni Milica. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".