Miha ima još jednog sina iz vanbračne veze, Marka, o kome se nikada nije ustručavao da priča i koga je priznao kao svog odmah po rođenju. Marko je plod romanse sa jednom Italijankom iz vremena pre nego što je upoznao suprugu Arijanu.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - govorio je Siniša Mihajlović.

Foto: Profimedia

 

Presudnu ulogu za susret, znatno ranije od planiranog, odigrala je Sinišina supruga Arijana. Ona je znala da Marko postoji i često je molila Mihu da ga pozove u goste, da se vide, da dečačić upozna braću i sestre. Sinišina supruga Arijana odvela je decu u Mekdonalds, pa na stadion, da navijaju za Inter, da Marko prvi put u životu uživo vidi tatu kako igra fudbal.

A onda, 25. minut, slobodan udarac za Inter, udaljenost od gola Breše više od 25 metara... Marko na tribinama - to je bio njegov ogromni, najveći mogući, motiv dok je uzimao zalet.

Foto: Profimedia

 

- Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži - rekao je tada Siniša.

Marku je ispunio obećanje za koje su znali samo njih dvojica. Bio je to, da priča bude još lepša, pobedonosni gol za Inter protiv Breše.

Legendarni srpski fudbaler umro je u 53. godini posle velike borbe sa leukemijom, a Italija je bila druga domovina nekada slavnog defanzivca i reprezentativca, rođenog u hrvatskom Borovo selu, jer je posle odlaska iz Vojvodine i Crvene zvezde nosio dres Sampdorije, Lacija, Intera i Rome.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".