Stanković je na sahranu stigao sa suprugom Anom koja je privukla dosta pažnje s obzirom na to da je Dejan s njom u braku skoro 23 godine

Stanković se u Anu zaljubio na prvi pogled, a svoju veliku ljubav krunisali su brakom.

- Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao- ispričao je Dejan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

Inače, Ana je rođena sestra njegovog nekadašnjeg saigrača, Milenka Aćimovića.

Stanković je imao samo 19 godina kada je upoznao Anu, te su na neki način sazrevali zajedno. NJegovu suprugu ne zanima javni život, te ne voli da se eksponira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

- NJu ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za „Lacio“, skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim- rekao je Stanković u jednom intervjuu.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova deca. Par je u braku dobio tri sina, Stefana, Filipa i Aleksandra.

Ana je i na današnji dan uz supruga Dejana koji je stigao u Rim na sahranu velikog prijatelja i kuma Siniše Mihajlovića. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".