Jedno od pitanja glasilo je kako je podnela gubitak najbližih, majke i oca: 

- Jako teško. Za mamom sam plakala svaki dan, dokle god je duša tako tražila. Sa tatom je drugačije, ali podjednako tužno. Suze su se nekako zaledile u groznim i stresnim okolnostima u kojima smo ga ispratili, jako teško mi je palo sve to zajedno i tuga se nekako prosto zaglavila u mojoj duši. Ali, kada pustim tatinu muziku, tuga se topi i teče napolje kao reka. Volim svoje roditelje beskrajno, bez idealizacije, volim ih kao ljude koji su bili, sa vrlinama i manama - napisala je iskren odgovor pevačica. 

Foto: Printkskrin/Instagram/kristinakovac43

 

Kristina je otkrila kako reaguje kada čita objave o sestri u medijima: 

- Nažalost, često mi ljudi to prenose. Nikada ne prestaje da boli to što pročitam i nikad ne propusti da me podseti zašto sam donela odluku koju sam donela, evo pre osam godina - istakla je ona o odnosu sa Aleksandrom sa kojom je u svađi i ne razgovara.

Potom se dotakla svog preseljenja u Švajcarsku: 

- Jedino što sam imala je EU pasoš, oko dve, tri hiljade evra. Za pasoš sam učila mađarski dve godine, da bih mogla da izvedem ovo. Ostavila Taru, Miciku i D.-a u Srbiji, iznajmila sobu ovde i počela da tražim posao. Pronašla sam ga nakon tri i po meseca - objasnila je Kristina i opisala rastanak sa najblžima:

Foto: Printkskrin/Instagram/kristinakovac43

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".