O voditeljkinom sukobu s bivšim svekrom Mišom Grofom brujala je javnost, a sada je Nikolina Pišek odlučila da ogoli dušu i progovori o agoniji kroz koju su ona i njena maloletna ćerka Una Sofija prolazile.

Foto: N.Skenderija/ATA images

 

 

- Ne postoji reč kojom bih opisala koliko su teške te stvari koje su mi se desile. Doživela sam užasnu medijsku hajku. Mnogi nisu imali obzira prema meni ni prema mojoj maloletnoj ćerki. Nisu razmišljali kako je ona, kako onda to podnosi. U svemu tome je prednjačila porodica mog pokojnog supruga. Teško je bilo shvatiti to jer sam oduvek gledala dobro u ljudima. Polazila sam od sebe, nisam razumela zašto bi neko meni želeo činiti zlo, pogotovo neko ko mi je porodica. Najteže je što je moja ćerka u jednoj noći ostala bez doma u kojoj su sve njene stvari, bez mogućnosti da ikada više kroči tamo i uzme bilo koju dragu stvar ili igračku, ostala je bez porodice. Najviše me boli činjenica da u Beogradu od porodice nema nikoga ko joj želi dobro. Sebi sam dala reč da ću održati odnos između dve sestre kako znam i umem. Međutim, niko od odraslih joj ne želi ništa dobro - govori Nikolina i otkriva kako se bori kao samohrana majka.

- Teško je, borim se. Sve mi se dogodilo preko noći. Bilo bi mi lakše da sam imala na koga da se oslonim, da sam imala period u kojem sam mogla da saberem misli. Nisam imala luksuz da mirno prođem kroz period tugovanja, istog trenutka mi je jasno bilo objašnjeno kakva je situacija. Imala sam malu ćerku zbog koje se nisam mogla prepuštati, morala sam se nastaviti boriti. Najbitnije je imati oko sebe ljude koji ti žele dobro, mene to održava u životu. Teško je, ali ujedno je i lepo, nadživela sam svoje najgore strahove i trudim se svom detetu ostati dobra i nasmejana majka. Mene su mnogo osuđivali, svaki moj pokret su karakterisali kao nepoštovanje. Nije to bilo nepoštovanje, to je bio moj poriv da pokažem da nema šanse da ću da pokleknem ma koliko ljudi meni i mojoj ćerki želeli zlo.

Foto: ATA images

 

 

Voditeljka se osvrnula i na odnos sa svetkrom Mišom Grofom.

- Na moju žalost, on je jedna tragična osoba. Volela bih reći da je on od bola izgubio razum. Ne treba biti psihijatar da bi se iz njegovih javnih pojavljivanja videlo koliko je sve to pogrešno, devijantno i bolesno. Žao mi je što nema nikoga od bliže porodice ili prijatelja koji mu žele dobro i što ne postoji zakon koji nekoga može prisilno odvesti na lečenje jer je to njemu potrebno. Žao mi je što će ostatak svog života provesti u dubokoj mržnji i patnji. To je put koji je odabrao, ja se njime ne bavim, njegovo postojanje registrujem kada me pitate za njega. NJime se bave institucije, i nadam se da će zakon na neki način reći svoje - izjavljuje Pišekova i otkriva da li će se pomiriti sa njim.

- Te stvari ne zavise o meni, mislim da je to potpuno jasno. Neke stvari mogu oprostiti, ali ne mogu zaboraviti. Mogu shvatiti nečiju bol, mogu shvatiti i nečije psihičke probleme, ali ne mislim ništa više o tom pitanju.

(Alo)
 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".