Organizatori dočeka Nove godine na Fristajleru pokazali su veliku neodgovornost za goste, a tek da vidite koliko je posetioce koštao provod ovde...

Nakon katastrofe na dočeku Nove godine na Fristajleru, kada je splav usled velike preopterećenosti iznenada potonuo, gosti su potvrdili da im nije bila obezbeđena bezbednost na objektu, a potrošili su veliki novac. Prema reklami za doček Nove godine 2023. u ovom klubu, cena karte za noć je išla od 27 do 40 evra pa do neverovantnih 1.000 evra, koliko je iznosila doplata za takozvani "Freestyler separe" sa 6 premium flaša pića po izboru.

Sada se na društvenim mrežama pojaviokompletan cenovnik, a cene su sledeće.

 

Samo ulaz na žurku koštao je 20 evra, rezervacija barskog stola za pet osoba koja podrazumeva jednu flašu domaćeg pića, koštala je 230 evra, mali separe za osam osoba i premium flaša 600 evra, VIP separe  za 12 osoba 1 flaša premium pića i 2 flaše šampanjca koštale su 1.100 evra. ultra vip separe je 1.600 evra za 15 osoba, a mega VIP separe 2.400 evra,  u cenu su bile uključene 2 flaše premimum pića i dve flaše šampanjca Dom Perignon. 

Nakon incidenta brojni gosti su razočarani uslugom, ali su srećni što su izvukli živu glavu. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".