Ona je u trenutku nesreće bila na putu ka Bodrumu sa još dvojicom motociklista. Kako je njihov prijatelj Sergej Kadrikov ostao iza njih, Ozolina i Turčin su usporili kako bi ih on stigao. U tom trenutku između njih došao je kamion.

- Kamion se isprečio između njenog i mog motora. Ozolina je pokušala da zaobiđe kamion i pogrešno ga sustigla, nakon čega se njen motor zakucao u moj otpozadi - ispričao je Obut.

Prema pisanju turskih medija, treći motociklista Sergej Kadrikov, koji je vozio iza njih u trenutku nesreće, potvrdio je reči Turčina da je bajkerka Ozolina napravila grešku prilikom preticanja.

Od siline udarca njih dvoje su odbačeni i pali sa motora pored puta. Ozolina je navodno bila mrtva pre dolaska bolničara, a na fotografijama sa mesta nesreće vidi se njen slupani crveni bmw.

- Tatjanu Ozolinu i Sergeja Hardikova poznajem dugo na društvenim mrežama. Pozvao sam ih da im pokažem Tursku. Naše putovanje je počelo u Istanbulu. Kada smo ušli u granice okruga Milas, ja sam usporio da sačekam Sergeja koji je bio pozadi, a u tom trenutku Tatjana, koja je dolazila s leđa, udarila me je otpozadi - ispričao je Obut.

 

 

Tatjana je prvo otišla u Izmir, a onda u Muglu sa Obutom, sa kojim se susrela u Istanbulu.

Policija je pritvorila Obuta nakon što mu je završeno lečenje u bolnici. Nakon završetka istrage, sud je u utorak pustio Obuta, ali je pod sudskom kontrolom.

Milioni je pratili na mrežama

Ruskinja Tatjana Ozolina, poznata na društvenim mrežama pod nalogom MotoTanya, poginula je u nesreći u provinciji Mugla u ponedeljak.

Mediji su prvo preneli da se ona sudarila sa kamionom, ali su se onda pojavili izveštaji da se njen motor sudario sa Turčinom.

 

 

Tatjana je umrla na licu mesta, dok je povređeni Obut prevezen u bolnicu. Telo Ruskinje trenutno je na veštačenju u Mugli.

Pokrenut je krivični postupak. Generalni konzulat Rusije u Antaliji pomoći će u repatrijaciji tela, rečeno je iz diplomatske misije za ruske medije.

BONUS VIDEO:

 

(Blic)