Она је у тренутку несреће била на путу ка Бодруму са још двојицом мотоциклиста. Како је њихов пријатељ Сергеј Кадриков остао иза њих, Озолина и Турчин су успорили како би их он стигао. У том тренутку између њих дошао је камион.

- Камион се испречио између њеног и мог мотора. Озолина је покушала да заобиђе камион и погрешно га сустигла, након чега се њен мотор закуцао у мој отпозади - испричао је Обут.

Према писању турских медија, трећи мотоциклиста Сергеј Кадриков, који је возио иза њих у тренутку несреће, потврдио је речи Турчина да је бајкерка Озолина направила грешку приликом претицања.

Од силине ударца њих двоје су одбачени и пали са мотора поред пута. Озолина је наводно била мртва пре доласка болничара, а на фотографијама са места несреће види се њен слупани црвени бмw.

- Татјану Озолину и Сергеја Хардикова познајем дуго на друштвеним мрежама. Позвао сам их да им покажем Турску. Наше путовање је почело у Истанбулу. Када смо ушли у границе округа Милас, ја сам успорио да сачекам Сергеја који је био позади, а у том тренутку Татјана, која је долазила с леђа, ударила ме је отпозади - испричао је Обут.

 

 

Татјана је прво отишла у Измир, а онда у Муглу са Обутом, са којим се сусрела у Истанбулу.

Полиција је притворила Обута након што му је завршено лечење у болници. Након завршетка истраге, суд је у уторак пустио Обута, али је под судском контролом.

Милиони је пратили на мрежама

Рускиња Татјана Озолина, позната на друштвеним мрежама под налогом МотоТанyа, погинула је у несрећи у провинцији Мугла у понедељак.

Медији су прво пренели да се она сударила са камионом, али су се онда појавили извештаји да се њен мотор сударио са Турчином.

 

 

Татјана је умрла на лицу места, док је повређени Обут превезен у болницу. Тело Рускиње тренутно је на вештачењу у Мугли.

Покренут је кривични поступак. Генерални конзулат Русије у Анталији помоћи ће у репатријацији тела, речено је из дипломатске мисије за руске медије.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Блиц)