Prema nekim procenama, Portugalca je na stadionu dočekalo oko 30.000 hiljada navijača koji su ga pozdravljali ovacijama. 

Tokom Ronaldovog prolaska kroz tunel koji vodi ka terenu na stadionu je upaljen vatromet, a kada se pojavio na travi, na tribinama je zavladala prava ludnica. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Prema pisanju stranih medija, Ronaldo će za dve godine u saudijskom klubu zaraditi čak 400.000.000 evra.

Britanski "San" piše da će Kristijano zarađivati skoro 400 dolara po minutu, odnosno preko 570.000 dolara dnevno.

Portugalac se na terenu pojavio u pratnji svoje porodice. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Imao sam razne ponude iz Portugala, SAD, Australije i Brazila, ali ova iz Al Nasra me je najviše privukla. Želeo sam da dođem ovde da pomognem razvoju fudbala u ovoj zemlji, ali i zbog drugih aspekata - rekao je Portugalac.

 

Jedan detalj Ronaldovog govora je bio posebno interesantan. Naime, Kristijano je javno istakao da je završio sa Evropom i da ne planira da se vraća na stari kontinent. 

- Moj posao u Evropi je završen. Igrao sam za najbolje klubove na svetu i osvojio sve najveće trofeje. Oborio sam sve rekorde, sada ću ih oboriti i u Saudijskoj Arabiji. Srećan sam i ponosan zbog ovog transfera. LJudi ne znaju na kojem je nivou fudbal ovde - rekao je Ronaldo, a potom se osvrnuo i na ugovor koji je nedavno potpisao.

- Ugovor koji sam potpisao je jedinstven jer sam i ja jedinstven fudbaler. Za mene je to normalno - zaključio je Portugalac.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".