Na društvenim mrežama danas se pojavio interesantan snimak napravljen u Beogradu. Video je objavljen na Instagram stranici Serbialive_beograd, a prikazuje prase koje trči ulicama Zemuna, dok ga dvojica muškarca jure sa osmehom na licu. 

Kako se navodi u opisu, odbeglo prase snimljeno je u zemunskom naselju Altina. Životinja trčkara po ulici, a onda mu dvojica muškaraca polako prilaze.

Jedan od njih mu pruža ruku i pokušava da ga namami kao da je u pitanju pas. Ipak, u tom trenutku prase je odlučilo da ne želi da bude uhvaćeno i nastavlja svoj beg, dok muškarci sa osmehom trče za njim. 

Svinja na ulicama glavnog grada nije toliko čest prizor, a posebno je interesantna činjenica da je prase odbeglo baš uoči Božića.

 

 

Za sada nema informacija o tome odakle je životinja pobegla, kao ni šta se nakon snimka desilo sa njom. 

Ovaj video je izazvao lavinu, uglavnom šaljivih komentara na društvenim mrežama. I dok su jedni navijali za prase, bilo je i onih koji su podržavali ljude koji su ga jurili.

"Ne znam šta je smešno, prase je predosetilo šta mu se sprema pred Božić. LJudi umesto da slave taj praznik na skroman način najvažnije im je ždrekanje prasetine", "Zaslužio pomilovanje", "Spaslo se pred Božić", "Čini mi se da su mu male šanse da preživi subotu", samo su neki od komentara. 

Podsetimo, ovo nije prvi put da svinja defiluje ulicama glavnog grada Srbije. Početkom septembra prošle godine pojavio se sličan snimak na društvenim mrežama. Tada je ulicama Novog Beograda šetala odrasla jedinka. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".