Jelena Karleuša i Duško Tošić već duže vreme imaju probleme u braku. Jelena je nedavno gostovala u emisiji "Prvi red" i tom prilikom je otkrila detalje iz njihovog odnosa. Pevačica je otkrila da njih dvoje žive zajedno sa decom u istoj kući i da se još uvek nisu razveli. 

Foto: ATA images

 

 

- Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina - izjavila je Karleuša.

Jelena se sada iznervirala zbog navoda u medijima da ona ne želi da da Dušku razvod. Javno se oglasila putem svog Instagram profila i demantovala ove priče. 

- Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. To je moj čvrst stav. Sa druge strane, demantujem ovaj naslov i da sam ikada izjavila da ja mom mužu ne dam razvod. Postoji snimak emisije i taj deo prosto ne postoji. Ovaj naslov je suva izmišljotina (jednog medija) iako smo se lepo dogovorili da budu korektni, dala sam im i ekskluzivni intervju za Novu godinu - napisala je Jelena, a zatim dodala:

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

- Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to bar do sada nije uradio i to mu niko ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je bilo toga), Duško preko advokata kontaktira tabloid koji je toliko zla naneo našoj porodici?! Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i ne petljaju javnost i tabloide u rešavanje problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja, ne udružuju se sa njima protiv nje. Lepo kažem pravi muškarci - napisala je Karleuša, a zatim nastavila:

- Bude li se desila još jednom takva budalaština biću primorana da tužim. Apelujem na medije da ne izmišljaju moje reči, a na advokata oca moje dece da me ne izaziva i ne ućutkuje da se ne bi videli na sudu. Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. J*bem ti ja moj Božić i moj život - napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".