Srđanu Koljeviću, poznatom filmskom reditelju i scenaristi potrebna je pomoć.

Nakon dugogodišnje borbe sa rakom debelog creva koji je metastazirao na jetru, jedino rešenje se vidi u transplantaciji jetre. Da bi se spasio Srđanov život, potreban je jedan deo jetre zdravog donora.

Koljeviću će transplatacija biti urađena u Turskoj, a nedostaje još sredstava za taj zahvat, te je glumica Nataša Aksentijević uputila apel jer je "izuzetno hitno da se novac sakupi što pre".

Foto: Instagram printskrin/natasaaksentijevic

 

 

- Kolega Srđan ide na transplataciju u Tursku. Nedostaje još jako malo sredstava, ali je izuzetno hitno da se to što pre skupi. Upućujemo apel za pomoć, svaki iznos donacije je dragocen, pozivamo vas da u što kraćem roku uplatite koliko možete na tekući račun Udruženja broj 200-2711270101033-28, sa napomenom za Fond solidarnost, za S. Koljevića - navela je Nataša u apelu na Instagramu.

Srđan Koljević je filmski scenarista, reditelj i vanredni profesor na Katedri za dramaturgiju Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu. Jedan je od najaktivnijih i najnagrađivanijih scenarista u Srbiji i regionu i višestruki dobitnik svih nacionalnih priznanja za stvaralaštvo u oblasti filmskog scenarija.

Foto: V. Danilov

 

 

Bio je ko-scenarista u filmovima: "Nebeska udica", "Stršljen", "Ubistvo s predumišljajem". "Klopka", scenirao je ostvarenja: "Nataša", "Krugovi", "Žena sa slomljenim nosem", "Branio sam Mladu Bosnu"

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".