Crni mesec će za nekog biti pozitivan, a kod drugi podstaći najgore osobine, trajaće do 4. oktobra 2023. U ovom periodu takođe će kod mnogih biti naglašena potreba da se istaknu, budu u centru pažnje, pa čak i želja da im drugi zavide...

Sa pozitivne strane, Crni Mesec može mnogima da donese odvažnost da se upuste u neke kreativne poslove koji bi mogli da budu upešni, ali i osmele u komunikaciji sa drugima.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Najviše turbulencija će biti na polju porodice i partnerskih odnosa. Što se ljubavnih veza tiče, čuvajte se flerta i prevare. Sve što je tajno će biti otkriveno. Savet Ovnovima u ovom periodu jeste i da se posvete radu na fizičkoj formi i da energiju usmere na sportske aktivnosti i oblikovanje tela.

Bik

Crni Mesec može da donese iskušenja vezano za kupovinu ili prodaju nekretnina. Čuvajte se prevaranata koji će pokušati da vam prodaju stan ili kuću u lošem stanju, a koja na prvi pogled izgleda odlično. Ako, pak, prodajete stan, imaćete sreće da brzo obavite transakciju, a od ruke će vam ići i uređenje doma.

Blizanci

Lilit će uticati na odnose sa braćom i sestrama, stričevima i tetkama - može doći do manjeg sukoba ili nesporazuma zbog ponosa, bahatosti ili zavisti. Takođe, mogući su problemi i sa kolima ili tokom putovanja. Vodite računa o dokumentima, kartama, pasošima... Ne birajte sumnjive hotele za odmor.

 

Foto: Profimedia

 

 

Rak

Crni Mesec će doneti problem sa finansijama. Zaludeće vas ideja o lakoj zaradi, ali na kraju biste mogli da ostanete "kratkih rukava". Budite posebno obazrivi ako vam ponude neke "sumnjive" načine da zaradite ili poslove koji će na duže staze biti unosni, ali za koje ćete u početku biti manje plaćeni.

Lav

Crni Mesec će uticati na vaše ponašanje, naglašena je samouverenost, drugima ćete delovati čak arogantno. Pokušajte da budete "profesionalac" na poslu, egocentričnost vam neće pomoći da dobijete bolju poziciju. U avgustu se čuvajte sumnjivih kozmetičkih tretmana. Takođe, ako imate decu, mogući su sukobi i otuđenje.

Devica

Crni Mesec će vas naterati da se povučete u sebe, silne emocije ćete držati duboko potisnute. Opšti osećaj izgubljenosti i manjka volje, ali u drgoj polovini godine Lilit će pomoći da vidite šta je to kod vas "loše" i šta treba da popravite. Na primer, prekomerni perfekcionizam, narcizam, a sve to je povezano sa nesigurnošću.

Foto: Profimedia

 

 

Vage

Nemojte da vas zavaraju obećanja kolega. Do 4. oktobra ćete dobiti sumnjivu poslovnu ponudu zbog koje biste za godinu dana mogli da izgubite kredibilitet na poslu. Velike promene i kod članova porodice, važni događaji koji će testirati vašu strpljivost i mentalnu snagu.

Škorpija

Lilit će vam doneti važan događaj u karijeri. Moguće je da će vam biti ponuđena zavidna visoka pozicija, titula ili status. Budite pažljivi, jer ova obećanja mogu da budu lažna. U ovom periodu će neke tajne biti otkrivene, partner ili član porodice će "baciti bombu", ali sve će se završiti kako treba.

Strelac

Crni Mesec donosi probleme ako treba da dobijete neku diplomu ili setifikak o završenom kursu. Takođe, pre 4. oktobra mogući su problemi vezano za put u inostranstvo ili selidbu. Na polju ljubavi vas očekuje trijumf. Naizgled ležerna veza prerasta u ozbiljnu sa velikim potencijalom za budućnost.

Foto: Profimedia

 

 

Jarac

Lilit će uticati na finansijsku situaciju. Ako se odlučite da podignete kredit, dobro razmislite da li ćete biti u stanju da ga otplatite. Najbolje bi bilo da u ovom periodu izbegavate velike finansijske transakcije, posebno ako je reč o nekom hiru, kupovini luksuznih predmeta koji vam nisu neophodni.

Vodolija

Crni Mesec vam otklanja nedoumice koje imate u vezi sa partnerom ili na poslu. Jasno ćete videti kakvi problemi postoje u vašem ljubavnom odnosu ili sa poslovnim partnerom. Ako se bavite javnim poslom, pazite kome se poveravate. Neko bi mogao da iskoristi vašu naivnost i "ocrni" vas, piše nsuzivo.rs.

Ribe

Lilit će na površinu izvući neke stare probleme na radnom mestu. Očekujte intrige, tračeve i nesporazume koju će eskalirati u ozbiljne svađe. Nakon toga sledi nova etapa, pročistićete vazduh i sve će biti bolje. Mogući su i kvarovi u kući - aparati, električna oprema, ali ne dozvolite da vas to poremeti.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".