NJen advokat je ranije najavio da će se Miki predati, kao i tačno vreme njenog dolaska na aerodrom. I dalje se ne zna gde je sakrila novac.

- Htela je da se preda, pa je njen advokat kontaktirao s policijom i javio im kada dolazi u Štutgart - saopštila je nemačka policija.

Kako javljaju nemački mediji, Mirnesa je prilikom hapšenja bila mirna, a policijski zvaničnici su potvrdili da se krila u Crnoj Gori.

Podsetimo, Mirnesa, koja je iz nemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki.

Kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Foto: Instagram printskrin

 

Priča se i da je Mirnesa volela luksuz, ali nije mogla da ga priušti. Za brendirane proizvode kao što je Roleks, koje je volela da pokazuje na fotografijama na Instagramu, njeni prijatelji su rekli da su kopije.

Bivši kolega iz firme koju je opljačkala Ivan Angelov rekao je da je u prvi mah bio šokiran, ali se setio da je Mirnesa često govorila da više ne želi da radi, već da se zabavlja, piše nemački RTL. Dodao je da je sve mogla da uradi za muškarca kojeg voli i da verovatno nije sama organizovala pljačku.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Kurir/RTL)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".