20. januara je počela vladavina Vaodolije i trajaće do 19. februara. Inače, ovaj znak je poznat po svojoj buntovničkoj naravi, piše Story.hr.

Takođe, ovo razdoblje može doneti mnoge promjene i potpuno drugačije početke. Iako će uticati na sve znakove, tri će posebno biti pogođena, a u nastavku otkrijte i koja...

Foto: Profimedia

 

 

BIK

Bikovima se savetuje da posebnu pažnju posvete poslovnim i finansijskim poslovima, iako će na privatnom planu biti zadovoljni. Umor je neizbežan zbog gomile obaveza, a stres nagomilan zbog finansijskih okolnosti koje se čine nestabilnim.

Horoskop vam savetuje da do 19. februara budete oprezni, ali i da ne nasedate na prazna obećanja na poslovnom planu.

LAV

Vladavina Vodolije može biti vrlo naporna za Lavove. Imaće osećaj da ne mogu stati, neki planovi bi se mogli izjaloviti u zadnji čas, a na poslovnom planu mogu se pojaviti poteškoće.

Horoskop Lavovima savetuje da se čuvaju naglih i ishitrenih reakcija, jer će im u ovom razdoblju trebati malo da ugroze odnos s bliskim osobama. Što se privatnog života tiče, Lavovi će biti skloniji ljubomori no inače, zbog čega su mogući sukobi s partnerima.

DEVICA

Device su prilično snalažljive u svakoj situaciji u kojoj se nađu. Ovo razdoblje može ih dosta opteretiti, zbog čega će im biti teško završiti sve obaveze.

Promene se događaju na porodičnom planu, pa horoskop predviđa da će mnoge Device slobodno vreme žrtvovati za svoje najdraže. Savetuje se čuvati se stresa, ali ne bacati novac. Mogući su neplanirani izdaci.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&qu