Goran Bogdan odigrao je upečatljivu ulogu u filmu "Otac" Srđana Golubovića, koja mu je donela nominaciju za evropskog Oskara u kategoriji najboljeg evropskog glumca.

Za ovu ulogu se pažljivo pripremao, a da da bi što uverljivi predstavio lik koji tumači, morao da je smrša neverovatnih 18 kilograma. Jednom prilikom ispričao je da je zbog uloga često imao skokove i padove kilaže.

Foto: ATA images

 

- Moram da pazim, ipak je to moj glumački alat. Mislim da sam u vežbanju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulenjim i postane mi naporno da razmišljam o tegovima. Doduše, dosta toga zavisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog Oca sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu Močvara, morao sam da se ugojim - ispričao je Bogdan.

Goran, koji već neko vreme važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u regionu, otkrio je na koji način mu je pošlo za rukom da za samo mesec dana skine rekordan broj kilograma.

Foto: ATA images

 

-Imao sam vrhunskog trenera uz kojeg je sve bilo lakše. Kada imam neki cilj, a ovde je bilo jasno da lik mora biti jako mršav, onda sam disciplinovan. Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršutu. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik - rekao je glumac, prenosi "Stil."

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".