Pevačica Indira Aradinović Indi i njena mlađa sestra Edita Aradinović našle su se u centru skandala kada su se potukle nasred ulice.

 

 

Naime, njihov sukob je eskalirao nasred ulice, te su se čupale za kosu, gurale i udarale, a Edita je ujednom trenutku bacila sestrin telefon, a potom i grunila nakon čega je Indi pala na zemlju, pri čemu su i galamile.

Pevačice su i ležale na betonu i fizički se obračunavale, dok su nepoznati mladić i njihova majka pokušavali da ih razdvoje.

Sestre Aradinović ovakvim ponašanjem prekršile su Zakon o javnom redu i miru. Za ovo delo - vređanje drugog i vršenje nasilja nad drugim licem postoji novčana kazna od 20.000 do 100.000 dinara ili kazna zatvora od 10 do 30 dana.

Foto: ATA images

 

 

- Ko izazivanjem tuče ili učestvovanjem u njoj narušava javni red i mir - kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana - stoji u Zakonu o javnom redu i miru.

Edita Aradinović nakon incidenta sa sestrom oglasila se na svom Instagramu.

- Braćo i sestre. Drugari i drugarice, dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijem, al valjano, pošto smo ovde kao dve pijanice ispred super marketa. Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas boli patka. Uživajte, volim vas - napisala je pevačica, a isto je uradila i starija Aradinovićka.

Foto: ATA images

 

 

Nakon toga Edita je vređala korisnicu Instagrama koja ju je iskritikovala zbog nasilničkog ponašanja. 

-Tako neki pišu o ljubavi, a makljaju se po ulici sa rođenom sestrom - glasio je komentar koji Edita nije mogla da podnese.

-Tetka duvaj ka*inu bolje će ti stajati - bez srama je napisala pevačica.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".