Marijin otac je imao brak pre nego što se venčao sa Marijinom majkom Vericom iz kog je pevačica imala brata koji je veoma mlad napustio ovaj svet.

- Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica... - ispričala je između ostalog Marija, a onda se osvrnula i na svog oca.

- Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo mi je otac, drugo roditelje ne možemo da biramo - kaže Marija i dodaje:

Foto: N. Skenderija

 

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: "Ma šta god da sam uradio loše, pogrešno, naopako, ovako ili onako...", a onda me je pogledao onako značajno: "... barem znam da sve što ima veze sa tobom da sam uradio ispravno".

- Ja znam koliko mojih kolega, koleginica, ljudi iz branše, iz medija žive potpuno lažne živote, možda imaju strah od osude od dovođenja svojih karijera u problem - rekla je iskreno Marija i dodala:

- Jašu po meni, ako ja imam hrabrost onda se jašem samo ja, a ne jašu se svi ostali koji žive ihahaj lažne živote i lažno se predstavljaju. To je besmisleno jer ja sam sigurna da ćemo svi da umremo za dva dana - kaže Marija.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".