Novak Đoković osvojio je Australijan open, a tokom turnira imao je težeg rivala od igrača sa druge strane mreže. U pitanju je bila povreda zadnje lože koja je pravila ogromne probleme srpskom igraču. Razmišljao je i da se povuče sa turnira, čak je i Goran Ivanišević rekao da bi se "97 odsto igrača povuklo", a onda je u pomoć došla doktorka Marijana Kovačević. Stigla je u Melburn i uz pomoć svoje terapije konjskom placentom pomogla Novaku.

Sada je otkriveno i koliko je Novak za to platio. Prema informacijama "Kurira" celokupni Novakov trošak dolaska Marijane sa svim kartama, smeštajem, papirima i troškovima za terapiju iznosiće preko 50.000 evra (oko 6 miliona dinara). Cena regularnog tretmana od 10 terapija, prema njihovim izvorima, košta oko 5.000 evra.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Posle pobede u polufinalu protiv Tomija Pola srpski igrač je priznao da je ona došla u Australiju da mu pomogne. "Ne mogu da odajem detalje, došla je pre nekoliko dana, pre toga sam ovde u Melburnu imao razne tretmane i išao sam do što više stručnih lica koji bi mogli da pomognu. Dosetili smo se i Marijane koja je prošla pola sveta da dođe ovde, njeno prisustvo i terapije su mnogo pomogne i osećam benefite toga na terenu, rekao je Novak tada.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš