Slobodan i Jelena imaju četvoro dece Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena i ćerku Zariju, dok iz prethodnog braka ima još dva sina Nikolu i LJubomira. Interesantan je podatak da Ćustićev najstariji sin ima 41 godinu a najmlađi tri i po.

Ovaj par je dokaz da su deca najveće blago u životu, a Jelena je podelila sa javnosti iskustvo porođaja kod kuće. Ona je želela da se kod kuće porodi sa prvim detetom, ali nije imala dovoljno hrabrosti. Drugi put je bila hrabrija, a kako kaže, muž je presekao vrpcu a stariji sin je sve gledao:  

-Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila. Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao – rekla je glumčeva supruga, a potom opisala do detalja dan koji će pamtiti celog života.

– Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa. Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio – prenosi "Hello".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".