Duško Panzalović, Ivanin otac našao se u životnoj opasnosti,ali je stručni tim kardiovaskularnih hirurga spasio život prim. dr Dušku Panzaloviću, njihovom kolegi i nekadašnjem direktoru bolnice u Doboju, prenose domaći mediji.

Duška su hitno prebacili helikopterom iz Banja Luke u bolnicu na Dedinju,u  kojoj je izvedena hitna intervencija odstranjivanja dela srčanog mišića leve komore, piše "Kurir".

Glumicu Ivanu Panzalović mogli smo da vidimo u "Kursadžijama" u kojima se proslavila, a 2017. godine je bila na ivici života i smrti kada joj je bivši verenik Srđan Cvetanović pucao u glavu, pa presudio sebi.

Na svu sreću Ivana se uspešno oporavila nakon drame, koju je doživela, a za medije je jednom prilikom govorila o incidentu.

Foto: ATA images

 

- Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost- izjavila je Ivana.

Glumica se jedno vreme povukla iz javnosti, pa je zablistala u serijama "Igra sudbine", "Čudne ljubavi", kao i u filmu "Pukotina u ledu".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".