Bila je u braku sa Dejanom Karaklajićem, sa kojim je snimila hit komediju "LJubavni život Budirmira Trajkovića", glumcem Radetom Markovićem i lekarom Miloradom Mešterovićem.

Zanimljivo je da je njen brak sa legedom srpskog glumišta, Radetom Markovićem (1921-2010), podigao dosta prašine, zbog činjenice da je on bio 32 godine stariji od Nede.

- Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali fenomenalno smo se uklapali. Nisam shvatala zbog čega se svi zgražavaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu sa mojom mamom. Možete da zamislite - pričala je svojevremeno Neda Arnerić.

Foto: Arhiva Novosti

 

Razliku u godinama između nje i nekadašnjeg partnera je objasnila u nekoliko rečenica.

Foto: Milutin Labudović

 

- Čak 32 godine je ogromna razlika, koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavolela sam prirodu... Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu - ispričala je Neda Arnerić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".