Била је у браку са Дејаном Караклајићем, са којим је снимила хит комедију "Љубавни живот Будирмира Трајковића", глумцем Радетом Марковићем и лекаром Милорадом Мештеровићем.

Занимљиво је да је њен брак са легедом српског глумишта, Радетом Марковићем (1921-2010), подигао доста прашине, због чињенице да је он био 32 године старији од Неде.

- Ах, Раде Марковић је и те како значајан за мене. С њим сам проживела три дивне године. Сада се зачудим колико је био старији од мене, али феноменално смо се уклапали. Нисам схватала због чега се сви згражавају и хватају за главу због нас двоје, на челу са мојом мамом. Можете да замислите - причала је својевремено Неда Арнерић.

Фото: Архива Новости

 

Разлику у годинама између ње и некадашњег партнера је објаснила у неколико реченица.

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Чак 32 године је огромна разлика, коју ја нисам осећала. С њим сам научила да волим озбиљну музику, да читам паметне писце, припремам улогу за позориште. Научила сам да скијам, да играм тенис, шетали смо по планинама, заволела сам природу... Било нам је прелепо. И све док је Раде био жив, када год бисмо се срели, с носталгијом смо се присећали тих наших година. Он је имао велику улогу у мом животу - испричала је Неда Арнерић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".