Душко Панзаловић, Иванин отац нашао се у животној опасности,али је стручни тим кардиоваскуларних хирурга спасио живот прим. др Душку Панзаловићу, њиховом колеги и некадашњем директору болнице у Добоју, преносе домаћи медији.

Душка су хитно пребацили хеликоптером из Бања Луке у болницу на Дедињу,у  којој је изведена хитна интервенција одстрањивања дела срчаног мишића леве коморе, пише "Курир".

Глумицу Ивану Панзаловић могли смо да видимо у "Курсаџијама" у којима се прославила, а 2017. године је била на ивици живота и смрти када јој је бивши вереник Срђан Цветановић пуцао у главу, па пресудио себи.

На сву срећу Ивана се успешно опоравила након драме, коју је доживела, а за медије је једном приликом говорила о инциденту.

Фото: АТА имагес

 

- Уопште се не осврћем на те ствари. То је неко давно прошло време за мене, превазиђено и фокусрана сам на садашње време, будућност, на свој посао. Заправо ја не волим да говорим и не говорим о томе. Важно ми је оно што радим и томе сам посвећена. Присутна сам само у садашњем тренутку и гледам само на будућност- изјавила је Ивана.

Глумица се једно време повукла из јавности, па је заблистала у серијама "Игра судбине", "Чудне љубави", као и у филму "Пукотина у леду".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".