Muškarci koji impresioniraju

Kada je u pitanju obrazovanje, ako uzmemo u obzir da su današnje žene dosta obrazovanije od muškaraca, one očekuju muškarca koji će ih impresionirati u stvarima u kojima su bolji od njih. Pod nekim osobinama se podrazumeva marljivost, spretnost, ambicija, motivisanost. 

Foto: Profimedia

 

Bitna stavka je emocija


Žene žele muškarca koji ume da pokaže emociju i da joj da do znanja da je voli i da je voljena. Kada se dogodi da muškarac nema naviku ni potrebu da priča o emocijama, teško je osetiti bilo kakvu strast prema njemu.  Ne stidite se da kažete da volite da vodite ljubav sa njom, da joj poklonite vreme ali i sitnice. U krevetu, mnoge žene smatraju da su muškarci koji preuzimaju odgovornost seksi.

Urednost i nega su takođe bitne stavke

Žene će uvek pasti na izgled muškarca. Loša higijena je odbojna. Ukoliko ne mirišete i ne perete zube, stara i otrcana odeća su veliki minus za vas. To nije nimalo seksi.  Mnogi muškarci nemaju predstavu koliko im je loša higijena. 

Foto: Profimedia

 

Podela poslova i briga o deci

Tužna istina je da pranje gomile sudova ili čitanje priča za laku noć ne čini muškarce seksi. Ove stvari, međutim, čine da se žena oseća voljenom i srećnom, što može da je motiviše da ima seks. Ako ste proaktivni i odlučni, radite stvari po kući ili sa decom sami bez prigovaranja, preuzmite zadatke, disciplinujete decu na snažan i ljubazan način, i tako dalje, onda bi ženi ovo moglo biti privlačno. Čini se da ovo ima više veze sa motivacijom čoveka koji obavlja stvari.

(Najžena)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".