Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević, 2019. godine doživela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju, a onda je usledila velika borba.

Voditeljka se sada oglasila na svom Instagram profilu i istakla je da danas ide na još jednu operaciju.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - napisala je Dea.

Inače, Dea je na fotografiji pozirala nasmejana sa mamom i izabranikom Mladenom Mijatovićem, a porodično su uživali na večeri u jednom restoranu i nema sumnje da su joj oni naveća podrška.

Podsetimo, u velikoj ispovest nakon teške nesreće Dea Đurđević je ispričala kroz šta je sve prošla.

- Doktori su klasifikovali moje povrede kao ratne. Imala sam otkinutu ruku, kontuziju srca i pluća, slomljenu karlicu na dva mesta, slomljenu kičmu, paralizu obe noge i s desne strane duž celog tela taj veliki hematom, pošto me je tako nabio uz zid - navela je tada hrabra voditeljka u ispovesti nakon oporavka i istakla da je imala ukupno 21 operaciju.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".