Dugo je bio pouzdana zamena za Ivicu Dragutinovića i Aleksandra Kolarova na levom boku i upisao je 27 nastupa za nacionalni tim, a i sada se sa osmehom na licu seća druženja iz tog perioda.

- Jedan od jačih perioda. Dođeš na parking i dok ne uđeš u zgradu ti potrošiš hiljadu evra. Tu je ovaj sa nekim karikaturama, ovaj hoće da ti snimi pesmu, ja dok uđem ostanem bez para. A onda tek uđeš... To je bila sprdnja 24 sata - počeo je svoju priču Obradović. 

Mlađa ekipa reprezentativaca u kojoj su tada bili Antonio Rukavina, Gojko Kačar, Zoran Bambi Tošić i Ivan Obradović se zabavljala u svojim sobama, a to se u jednom momentu nije svidelo Nemanji Vidiću...

Foto: MV

 

- Mi ludaci ne spavamo do 12, to je muzika, Bambi došao i doneo neke Dolče Gabana jakne... Ja se skinuo u gaće i na golo telo obukao. Ono, devedesete... Ja ih zabavljam, oni se smeju i samo neko lupa. Vida, ljut kao ris!", prisetio se Obradović, pa nastavio:  "Ovako je inače i kao tip i kao igrač na terenu nezgodan. Dum-dum-dum! "Alo bre!" Tišina, gasi, spavanje... Sutradan idemo svi na prstima, pijemo zeleni čaj i u jednom trenutku ja čujem klimu bruji i ja utrčavam u sobu i vičem: "Alo bre, majmuni jedni, gasi klimu spava Vida!" To je ostalo, a bilo je mnogo zezancija - uz osmeh se prisetio svega Obradović. 

Foto: N. Skenderija

 

Jednom prilikom je sa Vidićem sedeo i za ručkom, a tada mu je nekadašnji štoper Srbije otkrio da je Totenhem zainteresovan za njega. Ipak, nije ručak protekao po planu!

- On mi kaže da sednem tu kod njega i kaže mi da je za mene pitao Hari Rednap. Ja sam mu interesantan, a on je tada valjda vodio Totenhem. "Nemoj da se opustiš, to je samo priča, ti radi", kaže mi on. Mi klopamo i on kaže da je gladan i ide po još. Vrati se sa punim tanjirom špageta i ja mu kažem "Baš si ogladneo?", ali oni me doživljavaju da ja sve sprdam, tako da je bilo smejanje, kao ja mangup Vidi prodao foru. I on mi kaže "Momak, po bontonu je zabranjeno da se gleda u tuđi tanjir." Ja, ispod stola! - ispričao je Obradović. 

Foto: MV

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".