Mirjana je u javnosti postala poznata zbog svoje veze sa pevačem Miroslavom Ilićem sa kojim je dobila sina Devina. Pevač je ovu vezu demantovao i izjavio da on nije otac njenog deteta. Oni su zbog očinstva završili na sudu. Mirjana godinama živi u Americi, a sada je odlučila da napravi jednu promenu na sebi. 

Ona je dugu crnu kosu skratila i ofarbala se u plavo, a uz to je skratila i šiške. Ova frizura ju je učinila deset godina mlađom. 

- Na početku nisam znala da je on oženjen. Kasnije mi je rekao da je on u braku u kojem nikada nije želeo da bude. Bio je jako šarmantan, privlačan. Mislila sam da je on jednostavan. Živela sam jako buran život u Americi, on me je smirivao. Međutim, ispostavilo se da nije baš tako bilo kako sam mislila.- rekla je Mirjana jednom prilikom. 

- Mi smo znali i po 6 sati da pričamo telefonom. Ja sam išla sa njim na turneje, po Kanadi, Australiji, Nemačkoj. Nismo se krili. Živeli smo čak kod mojih ovde u Beogradu. Nas je iznenadila vest da sam ja u drugom stanju i da će Devin da se pojavi. Miroslav mi je skidao zvezde sa neba. On nije bio okrutan, voleo je da se mazi, u momentu bi me zagrli, poljubio bi mi stomak - govorila je u svojoj ispovesti Mirjana Antonović za Grand.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".