- Vodim brz život, ranije sam živela još brže, ali smatram da treba da mi se dogode još neke stvari da bi se o meni i mom životu snimio film. Mislim da je još uvek rano za to - rekla je Ana, pa otkrila da li će se naći u filmu svog bivšeg muža.

Foto: N. Skenderija

 

- Iskreno, ne znam da li ću se pojaviti u Rastinom filmu, ali znam da sam ja njegova životna muza i inspiracija - direktna je bila pevačica.

Foto: N. Skenderija/TV Pink printskrin

 

- Tara je nedavno krenula u vrtić. Sada je u periodu adaptacije, ali i otpora. Jutros je rekla da ne želi da ide ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet. Ja sam, na primer, obožavala te stvari, tako da mislim da je više povukla na tatu - iskrena je bila Ana, te dodala da od svoje ćerkice krije da je poznata i uspešna pevačica.

- Tara nema predstavu čime se ja bavim, ne zna da sam javna ličnost i planiram da to tako ostane sve dok dovoljno ne poraste i sama ne sazna - rekla je Ana, koja tvrdi da joj se u vrtiću tate druge dece ne udvaraju.

- Decu u vrtić uglavnom dovode mame, a i očevi koji dolaze su kulturni ljudi, tako da nisam imala situaciju da me nego startuje - rekla je Ana. Kako kaže, trenutno je sama i bez partnera, ali ne beži od zaljubljivanja, vezivanja.

 

(Alo)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".