Kada je u pitanju početak dana, Nina doručkuje samo zdravu hranu. 

- Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim pravu hranu - ribu, jaja, povrće, voće… Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi - priznala je svojevremeno Nina.

Nina već duže vreme ne živi u Novom Sadu, a danas kuvanje prepušta suprugu DŽeju Elisu.

 

 

- Nedostaju mi mamina supa i Dunav. U rodni Novi Sad dolazim tri, četiri puta godišnje, pa nije previše strašno kada me uhvati nostalgija - rekla je nekadašnja manekenka i dodala:

- On (suprug) bolje kuva, pa neću da se mešam! Celog života se trudim da jedem zdravo. Nisam ljubitelj hleba i testenine, volim meso i ribu, a sladoled mi je slaba tačka - dodala je ona.

Treninzi su postali njena svakodnevna navika. 

- Svakog dana, bez obzira na to gde se nalazim. Treniram čak i kad sam na odmoru. Jednostavno, to je moj način života, nešto što mi daje elan i energiju - izjavila je Nina za "Hello".

Nina Seničar se u julu prošle godine u Italiji udala za svog dugogdišnjeg partnera, deset meseci nakon što su dobili ćerku.

BONUS VIDEO: