Jedan američki tiktoker je sa svojim pratiocima podelio interesantnu priču o tome kako mu je odgavijač pasa umesto šteneta američkog bulija podvalio mladunče hijene koja se kikotala, a na kraju ga i ugrizla. 

Ovaj video je brzo postao viralan i na Tiktoku trenutno broji preko 7.7 miliona pregleda. 

Kako je ispričao, mladić je na internetu pronašao oglas sa fotografijama "roditelja" hijene koju je kupio. NJihov izgled ga je oduševio i dao je depozit kako bi rezervisao njihovo štene. 

Ipak, problem nastaje kada je došlo vreme da upozna svog ljubimca. Naime, kako kaže, on je tada primetio nešto čudno i počeo je da postavlja pitanja odgajivaču. 

– Jesi li mu šišao uši ili tako nešto? Da li si siguran da je to pas? Liči na vombata – priseća se momak šta je pitao prodavca.

 

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️😂😂😂😂😂 ♬ original sound - INFARED_SAVAGE

 

Na ova pitanja dobio je samouveren odgovor da se zaista radi o psu, a potom je i video ženku i mužjaka koji su predstavljeni kao roditelji ovog šteneta koje se, prema rečima mladića sa snimka, ponašalo kao da je na kreku. 

Iako zbunjen, rešio je da ga odvede kući i da mu ime Nina, pošto je u pitanju bila ženka.

– Taj prokleti pas me je pogledao i nasmejao se. Bio sam tako uplašen i pitao se čemu se smeje. To nije bio životinjski smeh. Bio je ljudski – ispričao je on dok su se u pozadini vrtele fotografije “psa”.

Prodavac je bio odlučan da zaključi posao i odbacio je zabrinutost novog vlasnika hijene, rekavši mu da će “pas preći preko te faze”.

“Faza” se izgleda nastavila, pa je prevareni čovek ispričao kako ga se Nina jednom prilikom nasmejala i ugrizla ga za nogu. Nije jasno da li je mladić na kraju vratio hijenu uzgajivaču, ali je po njegovoj reakciji, to vrlo verovatno.

LJudi u komentarima su po svemu sudeći crkavali od smeha poput Nine, ali su ga neki upozorili da su hijene veoma opasne divlje životinje.

– Hijene se smeju kada se osećaju ugroženo ili kada su napadnute, pa bih ja na tvom mestu bio jako oprezan – glasi jedan od komentara ispod ovog videa.

BONUS VIDEO: 

DOK SE BEOGRAD BUDI: Kako izgleda jutro sa prelepim životinjama u zoološkom vrtu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".