- Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. Ustvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - rekla je pevačica.

Pevačica pored muzike i glume, obožava i pisanje, a sada je otkrila da je talenat za umetnost nasledila od oca.

- Tata je jako veliki umetnik, ali mu je deda na neki način srušio snove. Gde ćeš ti jednom Crnogorcu da spomeneš, da želiš da upišeš glumu. Ostao je zarobljen veliki umetnik u njemu. Voli da piše, slika i svira gitaru. Na njega sam nasledila taj talenat i u poslednje vreme i ja sam počela da pišem, ali poeziju.

Foto: ATA images

 

Milena Ćeranić bila je učesnica rijalitija "Farma" zajedno sa tadašnjim momkom Nemanjom Stevanovićem, ipak, rijaliti joj nije ostao u dobrom sećanju.

- Ja sam u tom rijalitiju bila osuđena što sam psovala. Britkog sam jezika, iako ne volim taj deo sebe. Jedino u životu zbog čega se kajem, što sam se pravdala ljudima, kada sam izašla sa „Farme“, jer sam mislila da su tada čelni ljudi moje izdavačke kuće, navodno bili na mojoj stvari, a ispostavilo se suprotno. Ipak, sa svima iz Granda sam u dobrim odnosima, sa Sašom Popovićem se jako lepo pozdravim, jedino o Žiki nemam lepo mišljenje, jer je u tom periodu iznosio neke gnusne stvari o meni i mom moralu, ali smo se na kraju svi uverili da je lagao – rekla je Milena i otkrila, kako reaguje na izdaju bliskih ljudi.

Foto: ATA images

 

- U jednom periodu sam osećala neku vrstu mržnje, ali jednostavno moraš da oprostiš da bi imao mir u sebi. U najgorim trenucima, kada sam se najgore osećala zbog tih ljudi, dala sam zadatak sebi da svaki put, kada osetim loše nešto prema tim ljudima, odem u crkvu i upalim im sveću za zdravlje. To sam radila pune tri godine. Kada sam se rešila tih loših osećaja, ja sam prodisala i počela sam da osećam svoju sreću. Više nisam osećala ništa prema tim ljudima. Ja im od srca želim svu sreću – kaže pevačica.

Milena je za kraj prokomentarisala i predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije, Luka Bleka:

- Nisam čula pesmu, ali nisam ni ljubitelj konceptualne umetnosti, jer meni je u tome uvek nešto mračno. Nemam želju ni da je čujem – zaključila je Milena Ćeranić gostujući na "K1".

BONUS VIDEO: