Vanja je nakon što ju je Jelena vređala na takmičenju, putem društvenih mreža pozivala na nasilje pevačice, posle čega je diskvalifikovana. 

Slučaj Vanje Knežević nije se smirivao mesecima, a pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da joj izađe u susret i pomogne joj da snimi spot i pesmu. Ovaj Cecin gest mnogi su protumačili kao "udarac" rivalki i tadašnjoj članici žirija pomenutog takmičenja. 

Vanja je upisala Stomatološki fakultet, ali pevanje nije zaboravila. Velika želja joj je bila da upozna pevača Slobu Radanovića, a ta želja joj se i ostvarila. 

- Uglavnom ljudi misle da je jako teško upoznati pevače koji vanserijski pevaju (ili generalno-pevaju), a prizemni su ljudi. Slobo, demantovao si sve to.. kakva energija, kakav glas.. oduševljena sam. I samo ću reći čast mi je što sam te upoznala - istakla je Kneževićeva uz zajedničku fotografiju sa Radanovićem.

Podsetimo, Sloba je nakon skandala sa Karleušom u "Zvezdama Granda" podržao mladu Vanju.

- Kad se prihvatiš posla žirija, treba da znaš da kandidati koji dođu tu nisu kanta za smeće ili vreća g**ana u koju ćeš sad i ti da sipaš svoja g**na i toksine koji izviru iz tvojih ličnih frustracija. Prestani da smaraš - napisao je pevač na svom Tviteru, aludirajući na Jelenu.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: