Miodrag je otkrio šta mu je bilo najizazovnije tokom snimanja novog projekta u kome je učestvovao i kao producent: 

- Najizazovniji i najinspirativniji mi je bio parapsihološki momenat, odnosno njegova komunikacija sa sopstvenom podsvešću kroz snove. Moj junak komunicira u snu sa svojim pokojnim drugom i pokušava da tumači njegove znake kako bi sebe vodio kroz život. Vuk je pasivan junak koji želi da se asimiluje u neki stvarni život, ali i uklopi u novi, što na kraju filma publika može i sama da zaključi.

Kada je video koliki je potencijal scenarija, Radonjić je odlučio da kao producent film uzdigne do savršenstva: 

- Poslao mi ga je Luka sa željom da igram ulogu, a kao producent sam se uključio kad smo shvatili da ovu priču može da uradi samo ozbiljna produkcija. Bilo bi mi lakše da sam samo igrao u filmu. Ali sam ušao kao producent iz želje da se desi "Indigo kristal" u potencijalu koji zaslužuje. Po reakcijama publike vidim da je vredelo mog truda.

Producentski posao nimalo nije lak, a glumac je otkrio da li bi se upustio u dugove zbog posla:  

- Ne bih baš prodao stan zarad filma. Nije to dobar biznis plan. Na sreću, nikome ne dugujem ni za jedan projekat kao producent, osim samom sebi.

U slučaju da nije prihvatio ulogu u pomenutom filmu, Miodrag bi je dao starijem kolegi: 

- Više je ovo pitanje za reditelja, ali verovatno, pošto se glavni junak zove Vuk, to bi bio Vuk Kostić. Morao bi da bude malo mlađi ili da promenimo scenario.

On je rekao i nekoliko reči o liku koji tumači:

- Vuk je plod mašte. Spremajući se za ovu ulogu, razgovarao sam s nekoliko ljudi koji su bili u zatvoru. Jedan od njih je Đorđe Vasiljević, koji igra naratora na tribini u sceni kad Maja odvede Vuka da sluša predavanje jednog povratnika iz zatvora. Đorđe je napisao i knjigu "Dosije Atila" o svom iskustvu, ali ovo nije njegova priča.

(Kurir)

BONUS VIDEO: