Ovo su pet najhladnijih horoskopskih znakova:

Rak

Iako su Rakovi poznati po svojoj emocionalnosti, postoji jedna vrsta Rakova koja se drži stisnuto i ne pokazuje svoja osećanja – tzv. Rakovi zidovi. Oni su obično vrlo osetljivi i emotivni, ali kada se suoče s teškim situacijama, imaju tendenciju da se zatvore i ne dopuste nikome da vidi kako se osećaju. Zašto to rade? Jednostavno zato što su previše osetljivi i plaše se da će ih drugi povrediti ako vide da su ranjivi.

Foto: Profimedia

 

 

Jarac

Jarci su poznati po svojoj posvećenosti poslu i ciljevima, ali to ne znači da su hladni. Međutim, često drže svoje emocije pod kontrolom i ne dopuštaju im da ih preplave. To je zato što Jarci smatraju da je važno ostati fokusiran i usredsređen na svoje ciljeve, a emocije mogu biti smetnja. To ne znači da ne osećaju emocije, već samo da su dobri u suzbijanju svojih osećanja, piše Index.

Vodolija

Vodolije su obično vrlo društvene i otvorene, ali mogu biti vrlo hladni kada se radi o emocijama. Zašto? Pa, Vodolije su vrlo analitične pa često pristupaju svojim osećanjima na vrlo racionalan način. To znači da mogu razgovarati o osećanjima na vrlo logičan način, ali neće uvek pokazivati ​​emocionalnu stranu.

Bik

Bikovi su obično vrlo opušteni i mirni, ali mogu da budu hladni kada se radi o emocijama. To je zato što imaju tendenciju da se zatvore i ne izražavaju osećanja na otvoren način. Bikovi su vrlo praktični i često ne žele da gude vreme na emocionalne izlive koji ne vode nigde. Zato je važno pristupiti Bikovima s razumevanjem i strpljenjem kada se radi o emocijama.

Foto: Profimedia

 

 

Devica

Device su obično vrlo kritične prema sebi i drugima pa to može značiti da imaju poteškoća kada se radi o izražavanju emocija. Device su racionalne i često se fokusiraju na rešavanje problema, a ne na emocionalne aspekte situacije. Zbog toga mogu biti hladne i distancirane. Međutim, to ne znači da nemaju emocije – samo su više usmerene na rešavanje problema nego na izražavanje svojih osećanja.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".